Gönülleri Isıtan Proje
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Isıtan Eller' projesi kapsamında İstanbul'dan gönderilen atkı, bere, eldiven, kalemlik ve tişörtler, Elazığ'da ilkokul öğrencilerine ulaştırıldı.
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen proje çerçevesinde, İstanbul'daki yurtlarda kalan öğrenciler tarafından el emeğiyle hazırlanan atkı, bere, eldiven, kalemlik, tişört ve çeşitli hediyeler Elazığ'a gönderildi.
Gönderilen hediyeler, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Harput KYK Kız Yurdu öğrencileri tarafından Sivrice Atatürk İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı. El emeği ürünlerin üzerine yazılan notlar ise etkinliğe ayrı bir anlam kattı.
Yapılan desteğin öğrenciler açısından büyük anlam taşıdığını belirten Sivrice Atatürk İlkokulu Müdürü Mahmut Bakır, " İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtımı yapılan atkı, bere, kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler okulumuza ulaştı. Son derece mutlu olduk. Okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Fırat Üniversitesi öğrencisi Leyla Kurnaz, "İstanbul ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri vasıtasıyla düzenlenen etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyorum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Kendilerine İstanbul'dan hediye gönderenlere teşekkür eden ilkokul öğrencilerinden Ekin ve Yağız ise keyifli vakit geçirdiklerini kaydetti.
