Gül, Yeniden MKYK'da!

Yeniden Refah Partisi kurucular kurulunda yer alan ve 2018 yılındaki ilk kongrede MKYK üyesi olan Elazığlı hemşehrimiz iş insanı Mehmet Gül, 2. Olağan Büyük Kongrede yeniden MKYK üyeliğine seçildi.

Gül, Yeniden MKYK'da!

Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi gerçekleştirildi. Ankara Arena’daki kongreye 81 il, 922 ilçeden teşkilat mensupları katıldı.

Elazığ’dan 23 otobüsle katılımın olduğu büyük kongrede Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Arena Spor Salonuna büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Büyükelçiler, yabancı misyon şefleri ve Türkiye’de ki siyasi parti temsilcilerinin katıldığı büyük kongre coşkuyla gerçekleşirken, salonda sıklıkla ‘Mücahit Erbakan, Başkan Erdoğan’ sloganları atıldı.

Gül, Yeniden MKYK'da!

MEHMET GÜL, YENİDEN MKYK LİSTESİNDE 
Yapılan kongrede ilimizden de başarılı iş insanı Mehmet Gül, Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliğine seçildi. Yeniden Refah Partisi kurucular kurulunda yer alan ve 2018 yılındaki ilk kongrede MKYK üyesi olan Elazığlı hemşehrimiz iş insanı Mehmet Gül, 2. Olağan Büyük Kongrede yeniden MKYK üyeliğine seçildi. 

AV. GÖK YEDEK 4. SIRADA YER ALDI
Öte yandan Elazığlı hemşehrimiz Av. İbrahim Gök de Yeniden Refah Partisi MKYK 4. Yedek Üyeliğine seçildi.

Gül, Yeniden MKYK'da!