Haber Ayrıntı Gazetesi 11 Yaşında

Elazığ'da haftalık gazete olarak yayın hayatını sürdüren Haber Ayrıntı Gazetesi 11. yıl dönümünü kutluyor.

Haber Ayrıntı Gazetesi 11 Yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da haftalık gazete olarak yayın hayatını sürdüren Haber Ayrıntı Gazetesi 11. yıl dönümünü kutluyor. 

11 yıldan bu yana halkın hizmetinde olan, şehrin sorunlarına dikkat çekmekle birlikle çözüm önerilerini sunarak kamu hizmeti görevini yürüten Haber Ayrıntı Gazetesi başarılı bir yayın hayatını sürdürmeye devam ediyor. 

Gürtük " Kamuoyuna Teşekkür Ediyoruz"

11. yıl dönümü dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınlayan Elazığ Haber Ayrıntı Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk;"11 yıldan bu yana yayın hayatına devam eden gazetemizin bu günlere gelmesinde bizlere her türlü desteği sunan çok değerli hemşerilerimize, saygıdeğer okuyucularımıza, siyasilerimize, il yöneticilerimize, aynı kulvarda şehrimize hizmet yolunda çaba gösterip ter akıttığımız medya kuruluşlarımıza ve Haber Ayrıntı Gazetesi personellerimize,yazıları ile yanımızda olan köşe yazarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Gürtürk mesajında şu ifadeler yer verdi;

"Köklü bir basın tarihine sahip ilimizde 30 Haziran 2009 tarihinden itibaren önce Star Haber, 22 Mayıs 2019 Tarihinden itibaren de Haber Ayrıntı adıyla okurlarıyla buluşan gazetemizin 11. Yayın yılını kutluyoruz.

11 yıldan bu yana halkımızın hizmetinde olan, şehrin sorunlarına dikkat çekmekle birlikle çözüm önerilerini sunarak bir nevi kamu hizmeti görevini ifa eden gazetemiz, her zaman doğruların yanında yanlışların karşısında olan ilkeli bir yayın politikasını benimsedi.

Ülkemizin ve şehrimizin her alanda kalkınması ve gelişmesi yönünde görüş ve öneriler sunan, yıkıcı ve salt eleştirel olma yerine, yapıcı ve özendirici bir görüşü benimseyen gazetemiz, etik değerler ve ilkeler çerçevesinde 11. Yayın hayatına ulaştı.

11 yıldan bu yana yayın hayatına devam eden gazetemizin bu günlere gelmesinde bizlere her türlü desteği sunan çok değerli hemşerilerimize, saygıdeğer okuyucularımıza, siyasilerimize, il yöneticilerimize, aynı kulvarda şehrimize hizmet yolunda çaba gösterip ter akıttığımız medya kuruluşlarımıza ve Haber Ayrıntı Gazetesi personellerimize,yazıları ile yanımızda olan köşe yazarlarımıza Haber Ayrıntı Gazetesi olarak teşekkür ediyorum.Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahçup eylemesin."

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, 11. yildönümünü kutlayan Haber Ayrıntı Gazetesini tebrik ediyor, başta İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz...