Hayırsever İşadamı Vehbi Bilgin Ata Yurdu Palu'yu Unutmuyor

Bilgin Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever işadamı, Mehmet Vehbi Bilgin, doğduğu topraklar olan Palu İlçesine vefasını göstermeye devam ediyor...

Hayırsever İşadamı Vehbi Bilgin Ata Yurdu Palu'yu Unutmuyor

Eğitime yaptığı desteklerle sürekli gönüllerde taht kurmayı başaran Bilgin Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı, hemşehrimiz Mehmet Vehbi Bilgin, kendisi tarafından Elazığ'ın Palu ilçesinde yaptırdığı okulun eksiklerinin giderilmesi noktasında desteğini sürdürmeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLERE GİYİM, AYAKKABI VE NAKDİ YARDIM  DESTEĞİ
Bu kapsamda 2019 yılında eğitim öğretime başlayan okula Hayırsever İşadamı Mehmet Vehbi Bilgin tarafından; resim atölyesi, akıl zekâ oyunlar atölyesi, bilişim sınıfı, konferans salonu, satranç sınıfı, okulun dış aydınlatması, anasınıfı malzeme ihtiyaçları ile okul bahçenin ağaçlandırılması yaptırıldı. Ayrıca Bilgin tarafından okulda okuyan ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere, giyim, ayakkabı ve nakit yardım desteğinde bulundu.

"VEHBİ BİLGİN BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Vehbi Bilgin İlkokulu Müdürü Erdoğan Altın, hayırsever Mehmet Vehbi Bilgin’e teşekkür etti. Erdoğan Altın; “Palu ilçemize Mehmet Vehbi Bilgin İlkokulunu yaptıran Hayırsever Mehmet Vehbi Bilgin beyefendinin okulu yaptırdıktan sonrada okulunuzun ihtiyaç duyulan donanım ihtiyaçları olan resim atölyesi, akıl zekâ oyunlar atölyesi, bilişim sınıfı, konferans salonu, satranç sınıfı, okulun dış aydınlatması, anasınıfı malzeme ihtiyaçları ile bahçenin ağaçlandırılması yaptırmış olup; Ayrıca okulumuzda okuyan öğrencilerden maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyecek (Elbise-Ayakkabı) ve nakit yardımı yaparak bizleri ve öğrencilerimizi fazlası ile memnun etmiştir. Kendisinin diğer hayırseverlere örnek olması temennisiyle Okulumuz adına çok teşekkür ederiz. Kendisinden Allah razı olsun”  dedi.