Hemşehrimiz Erbakan'a Önemli Görev

15 Temmuz sürecinde adı çokça anılan Özel Kuvvetler Komutanlığı görevine hemşehrimiz 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tümgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan getirildi.

Hemşehrimiz Erbakan'a Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

127 general ve amiralin atama işlemleri geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla gerçekleştirilmişti. Yapılan görevlendirmelerden en kritik olanına bir Elazığlı atandı.

15 Temmuz sürecinde adı çokça anılan ve darbecilerin Ömer Halisdemir'in şehadeti sayesinde ele geçiremediği kritik komutanlık olan Özel Kuvvetler Komutanlığı görevine Ağın ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tümgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 127 general ve amiralin görev yerinin değişmesini öngören atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı hemşehrimiz 52 yaşındaki Tümgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan Özel Kuvvetler Komutanlığı görevine getirildi.

Elazığ İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak hemşehrimiz Tümgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'a, Özel Kuvvetler Komutanlığı görevinde başarılar diliyoruz.