Hizmeti Milletin Ayağına Götüren Vali

Şehrimizin dinamik ve çalışkan Valisi Erkaya Yırık, ezber bozan bir hizmet anlayışı ile Elazığ halkına hizmet etmeyi sürdürüyor...

Hizmeti Milletin Ayağına Götüren Vali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizin dinamik ve çalışkan Valisi Erkaya Yırık, ezber bozan bir hizmet anlayışı ile Elazığ halkına hizmet etmeyi sürdürüyor. 

Göreve geldiği günden bu yana şehrin sorunlarını yakından takip eden ve çözüm önerileri üzerinde yoğun çaba harcayan Vali Erkaya Yırık, bunun yanında vatandaşlarla da sık sık bir araya gelerek talepleri yüz yüze alıyor. Alınan talepler anında çözüm bularak vatandaşın takdirini topluyor.

ELAZIĞLILARIN BÜYÜK TAKDİRİNİ TOPLADI
Vali Yırık'ın belirli aralıklarla milletvekilleri, belediye başkanları ve kurum müdürlerinin de katılımıyla mahalle toplantıları yapması Elazığlılar tarafından büyük bir takdir toplamaya başladı. 

Mahalle toplantılarının ilkini 10 Ekim tarihinde Aksaray Mahallesinde gerçekleştiren Vali Yırık, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemişti. 

Vali Yırık bu uygulamayla hizmeti vatandaşın ayağına götürerek hizmetlerin daha hızlı yürümesine katkı sunmuştu. 

Kamuoyundan büyük övgü gören mahalle toplantıları bu kezde Kızılay Mahallesi ile devam etti.

Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Kızılay Mahallesinde toplantı düzenleyen Vali Erkaya Yırık, mahalle halkını dinledi, taleplerin ve sorunların çözümü noktasında talimat verdi. 

"BİZİM İNSANIMIZ HİZMETE LAZIM GÜZEL İNSANLAR"
Mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşları dinleyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ halkının hizmete layık güzel insanlar olduğu vurgulayarak, "Gayemiz sizlerin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi bunu istiyoruz, bunu arzuluyoruz. Çünkü bizim insanımız hizmete layık güzel insanlar” dedi.

"BU TOPLANTILAR SÜREKLİ DEVAM EDECEK"
Göreve başladığı günden itibaren Elazığ halkının ilgilerini ve alakalarını gördüğünü belirten Vali Yırık, "Biz de bu süreçte mahalle muhtarlarımıza sadece muhtarlığı ziyaret etme düşüncesiyle değil, oradaki yaşayan insanlarımızın da katıldığı böylesi bir toplantıyı yapmak süretiyle onlara teşekkür ederiz ziyaretleri yapıyoruz. Gümüşkavak, Sanayi ve Aksaray ziyaretleriyle devam eden mahalle buluşmalarımız bugün de sizlerle birlikteyiz. Bu toplantının amacı şu sizlerin süreç içerisinde varsa sıkıntılarınız, talepleriniz,  bizlere söylemek istediğiniz Elazığ Valisi olarak bana, Sayın Milletvekillerimize, sayın müdürlerimize, arkadaşlarımıza, ilgililere ulaştırmak istediğiniz hususlar var ise onları sizler ile buluşturarak meramınızı doğrudan anlatma fırsatı oluşturmuş olduk. Ben bu süreçte katılan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Valiliğimizin yapmış olduğu bir çalışma bu onu söylemek isterim. Bu süreç yine devam edecek bu şekilde.' dedi.

"TÜM SORUNLARINIZI BİZLERE İLETEBİLİRSİNİZ"
Vali Yırık, "Gayemiz sizlerin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi bunu istiyoruz, bunu arzuluyoruz. Çünkü bizim insanımız hizmete layık ve müstehak güzel insanlar onun için sizlerle beraberiz. Ben tekraren teşekkür ediyorum katılımcılarımıza bizlerle beraber milletvekillerimiz var , belediye başkanımız var, emniyet müdürümüz var, kurum amirlerimiz var sizlerin bizlere iletmek istediğiniz herşeyi iletebilirsiniz.” ifadelerine yer verdi.