İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinden İftar Programı

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Merkezi tarafından Elazığ'da bir iftar programı düzenledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğinden İftar Programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği tarafından bir iftar programı düzenledi.

Düzenlenen programa, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, programdan önce yaptığı konuşmada;

“İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 2009 yılında, merkezi Ankara’da kurulan, Batı kompleksinden uzak, ahiler ve loncaları örnek alan, liyakat öncelikli, hassasiyetlerin ve hasletlerin ön planda olduğu bir sivil toplum kuruluşudur. “Biz birlikte güçlüyüz” dedik. 2009’da “Kardeşlik sınır tanımaz” dedik, herkes bunun üzerine proje yapıyor. Türkiye’nin idaresi ve bürokrasisinin daha ileri bir noktaya gitmesi için gayret gösteren bir sivil toplum kuruluşuyuz. Derneğin kuruluşundan itibaren bizleri destekleyen tüm Elazığlılara teşekkür ediyorum. Özellikle İbrahim Gök’e teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi derneğin başkanı olduğu günden beri gerek spor kulübümüzün ayakta durması gerekse bu tür hayır hizmetlerinin olması için bizlere maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemedi” dedi.  

Genel Başkan Can'ın ardından konuşan İdareci ve Bürokratlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Avukat İbrahim Gök ise; 

“Elazığ’da İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği ilk kez böyle bir organizasyon yapıyor. İdareci ve Bürokratlar Birliği ile ilgili şunu söylemek istiyorum sadece; Bu toprakların evlatlarının kurduğu, Türkiye çapında hızlı bir şekilde teşkilatlanan, binlerce üyesi olan bir dernekten bahsediyoruz. Bu derneği ve yöneticilerini desteklemek lazım. Çünkü bu derneğin başarısı, Elazığ’ın başarısı olacaktır, Türkiye’nin başarısı olacaktır. Burada en küçük noktadan en üste kadar hizmet eden tüm arkadaşlarıma hasletten teşekkür ediyorum” diye konuştu.