İHH Palu Ve Kovancılar'da Yardımlarını Sürdürüyor

İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan ayı münasebetiyle il merkezinde olduğu kadar ilçelerde de yardım faaliyetlerini sürdürerek yetim ve muhtaç ailelerin Ramazan mutluluklarına, iftar sevinçlerine ortak oluyor.

İHH Palu Ve Kovancılar'da Yardımlarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İHH Palu ve Kovancılar Şubeleri hayırseverlerin katkıları ile temin edilen ayni ve nakdi yardımları dağıtmaya devam ediyor.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Palu İHH Şube Başkanı Hanefi Ayık “Palu İHH temsilcileri olarak bize emanet edilen yardımları yoksula, muhtaca, yetime ulaştırmaya devam ediyoruz. Palu İHH olarak yaklaşık 200 hanemize gıda yardımı, 100 hanemize un yardımı, 70 hanemize et yardımı, 50 hanemize giyim yardımı, 22 yetim çocuğumuza giyim ve ayakkabı yardımı, 25 ailemize nakdi yardımı yaptık. Yine bir ailemizin ev eşyası ihtiyacını temin ederken çok sayıda ailemizin benzeri eşya ihtiyaçlarını karşıladık. Tüm hayırseverlere katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Kovancılar İHH Şube Başkanı Hüseyin Yılmaz ise “Kovancılar İHH olarak Ramazan ayında yetim ve mağdur ailelerimizin yanında durmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar 380 ailemize gıda kolisi yardımı, hayırseverlerin zekat ve fitrelerinden oluşan 50 Bin TL nakdi yardım, 500 kg et yardımında bulunduk. Afrika’da ve Suriye’de gıda dağıtımı ve iftar faaliyetleri gerçekleştirdik. Allah hayırseverlerden razı olsun onların katkılarıyla bu Ramazan’da yaptığımız yardımların toplamı 300 Bin TL’ye ulaştı” dedi.