'İl Milli Eğitim Müdürü Hakkında Gereği Yapılsın'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, TOKİ konutlarında ki öğrencilerin okula ulaşım noktasında yeterli servislerin olmadığını belirterek İl Milli Eğitim Müdürü hakkında gereğinin yapılmasını ifade etti.

'İl Milli Eğitim Müdürü Hakkında Gereği Yapılsın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla sorunların peş peşe geldiğini vurgulayarak, TOKİ konutlarında ki öğrencilerin okula ulaşım noktasında yeterli servislerin olmadığını” belirtti.

Karakuş, “Önümüzde 6 aylık bir süre bulunuyorken bu konuda bir şey yapmayıp memleketi eğitime hazır hale getirmeden İl Milli Eğitim Müdürünün kalkıp da övünerek, biz TOKİ’deki öğrencilerimizi servisle okula taşıyoruz demesi aslında övünülecek bir durum değildir. Kendisinin bizzat başarısızlığını ortaya koyuyor “dedi.

Karakuş açıklamasının devamında ise, ”ilimizde 2020-2021 Eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte sorunlar da peş peşe geldi. Başarısız olan Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasını siyasilerden istedi velilerin konuyla ilgili bir çok şikayetinin şahsına iletildiğini bildirdi yeni yerleşime çıkan TOKİ konutlarındaki öğrencilerinin okula ulaşım noktalarında yeterli servisin sağlanmadığını ve bazı okullarda yenilenme güçlendirme çalışmalarının okul açılmasına neden denk getirildi. Bu yenileme ve güçlendirmenin yapılması için illa başımıza bir şeylerin gelmesini mi beklememiz gerekiyor. Okulların Mart ayından beri açılmayacağı belliydi. Önümüzde 6 aylık bir süre bulunuyorken bu konuda bir şey yapmayıp memleketi eğitime hazır hale getirmeden İl Milli Eğitim Müdürünün kalkıp da övünerek, biz TOKİ’deki öğrencilerimizi servisle okula taşıyoruz demesi aslında övünülecek bir durum değildir. Kendisinin bizzat başarısızlığını ortaya koyuyor.

Milli Eğitim Müdürü hakkında gereği yapılsın İki yıldır gelen sürede kamuoyunun da yakinen takip ettiği sürede Çevre şehirciliğin daha az eksikliğinin olduğu halde görevden alan görevden alma kudretine sahip olan ilimiz siyasilerini ve ilimiz valisini biz burada kamuoyu adına, ilimiz tüm velileri, öğrencileri adına, ilimizin siyasilerinden valisinden, 3 yıldır vekâleten görev yürüten milli eğitim müdürü ile ilgili gerekeni yapmaya açık ve net bir şekilde davet ediyoruz ”ifadelerini kullandı.