İletişimcilerden 'Farkındalık' Projesi

Fırat Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri spor alışkanlığının kazanılmasını amaçlayan sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler...

İletişimcilerden 'Farkındalık' Projesi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, spor alışkanlığının kazanılmasını amaçlayan sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek farkındalık oluşturdular. İletişim fakültesi futbol sahasında milli sporcu Mehmet Demirbağ tarafından günlük spor aktivitelerinin yapıldığı bir antrenman programı gerçekleştirildi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Gülşah Cirit, amaçlarının günlük hayatta yapılabilecek egzersizlerle sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

İletişimcilerden 'Farkındalık' Projesi

"UMARIM ETKİNLİĞİMİZ BAŞARILI OLUR"
Cirit, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediğimiz “Kampüste Spor Var” etkinliğimiz var. bugüne özel bir çalışmamız olacak. Çalışmamızın amacı kampüste akademisyenler ve öğrenci arkadaşlarımız ile birlikte spor alışkanlığını geliştirmek. Basit spor egzersizleri yapacağız. Bunlar günlük yaşantımızda da evimizde yapabileceğimiz kendimize çok faydalı olabilecek egzersizler umarım etkinliğimiz başarılı olur. Antrenörümüz eşliğinde yapacağız. Birçok misafirimiz katıldı. Misafirlerimizin en önemlilerinden bir tanesi Mehmet Demirbağ. Kendisi milli bir sporcu” dedi.

İletişimcilerden 'Farkındalık' Projesi