İYİ Parti Lideri Akşener'de Elazığ'a Geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener meydana gelen depremin ardından Elazığ ve Malatya'da ki enkaz bölgelerinde incelemelerde bulundu.

İYİ Parti Lideri Akşener'de Elazığ'a Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da meydan gelen depremin artdından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener havayolu ile Elazığ’a geldi.

Elazığ havaalanında açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyük şehir belediyeleri var ise, Bizim de gönüllülerimiz var. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları incelemelerde bulunmak üzere geldik. Vatandaşlarımızın acısını paylaşmaya geldik. Ciddi bir yardım toplandı. Onlar valiliğe verilecek ve enkaz anında oralarda ne oldu ne bitti, onları değerlendireceğiz’’ diye kaydetti. Akşener bu açıklamalarının ardından Elazığ’dan Malatya’ya geçti. Malatya’daki ziyaretlerini tamamlayan Akşener daha sonra tekrar Elazığ’a geldi. Genel Başkan Akşener, Elazığ’da depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

Meral Akşener ardından, Sürsürü Mahallesi’ndeki enkaz kaldırma çalışmalarını inceledi. Sürsürü Mahallesi’nde açıklama yapan Meral Akşener, “ İnsanları dinleyerek, biz neler yapabiliriz konusunda çalışmalar başlatmak için buradayız. Vatandaşların söylediği bir söze şahit olduk. Sesimiz olun denildi bizde ses olmaya geldik. Enkaz altında kalan insanların Allah mekanlarını cennet etsin. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Takibini yapacağız, gündeme getireceğiz. Kamuoyunun unutmasına müsaade etmeyeceğiz.