Kılıçdaroğlu, Elazığ İçin Seslendi

Elazığ'ın Afet Bölgesi İlan edilmesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, 'Elazığ'ın afet bölgesi ilan edilmesiyle ilgili bir teklif var. Bu teklifi biz verdik. Siz derseniz ki bu teklifi siz vermeyin, AK Parti olarak biz vereceğiz. Hay hay siz verin. Biz teklifimizi çekeriz siz verin. Biz sizin teklifinizi destekleriz' dedi.

Kılıçdaroğlu, Elazığ İçin Seslendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesi olan Elazığ’da önemli açıklamalarda bulundu. 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yaraların sarıla bilmesi için Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilmesiyle ilgili kamuoyunda çok büyük bir talep var. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilmesiyle ilgili açıklama yaparak bunu sadece Elazığlılar için değil 82 milyon adına istediğini belirtti.

Kılıçdaroğlu açıklamasında; “Önümüzdeki hafta parlamentoda değerli milletvekilimiz burada ifade etti. Ben buradan Sayın Erdoğan’a sadece Elazığlılar için değil, Elazığlıların acısını paylaşan 82 milyon vatandaş adına sesleniyorum. 82 Milyon vatandaş adına sesleniyorum. Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilmesiyle ilgili bir teklif var. Bu teklifi biz verdik. Siz derseniz ki ‘bu teklifi siz vermeyin, AK Parti olarak biz vereceğiz.’ Hay hay siz verin. Biz teklifimizi çekeriz siz verin. Biz sizin teklifinizi destekleriz. Böylece bu sorunu aşmış oluruz. Çok samimi ve çok net düşüncelerim bunlar” dedi.