Kılıçdaroğlu 'Gürsel Erol'a Güvenim Tam'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un düzenlediği Ankara Gezisi'nde Elazığ'daki basın mensupları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarete basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde ikinci sıradan aday olacak olan Gürsel Erol'un seçileceğine güveninin tam olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu 'Gürsel Erol'a Güvenim Tam'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol tarafından Ankara’da ağırlanan Elazığ’da görev yapan basın mensupları CHP Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Basın mensupları ile sohbet eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun yıllar Elazığ’dan milletvekili çıkaramamanın hatasının, kendilerinde olduğunu belirterek, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ikinci sıradan milletvekili seçileceğine güveninin tam olduğunu ifade etti.

KILIÇDAROĞLU: KENDİSİ ELAZIĞLILARA GÜVENİYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Uzun yıllar sonra milletvekili çıkarttık. Niye uzun yıllar sonra bir milletvekili çıkarttık? Kabahat Elazığlılarda mı yoksa bizde mi? Kabahat bizde Elazığ’ın sorunlarıyla yeteri kadar ilgilenmedik, değinmedik hatta Elazığ’a bile yeteri kadar gitmedik. Dolayısıyla Gürsel Erol bu bağlamda yeni bir politika izliyor hem de Elazığlılara güveniyor zaten ben Gürsel Beyin iyi bir çalışma yaptığını biliyorum. 2. Sıra adayı kendisi Elazığlılara güveniyor doğrusunu isterseniz bende güveniyorum seçilir.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, CHP olarak Elazığ’dan iki milletvekili çıkarmak istediklerini belirterek 1. Sıra milletvekilinin Elazığ’ın sevdiği bir isim olması gerektiğini kaydetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’ın sorunlarını meslek gruplarına göre değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığına aday olacak mısınız sorusuna ise Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı kriterlerine uygun birisi olduğunu ifade etti.