KMM'nin Konuğu Başkan Gürgöze Oldu

Küçük Millet Meclisi toplantısının bu ay ki konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze oldu.

KMM'nin Konuğu Başkan Gürgöze Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küçük Millet Meclisinin Nisan ayı toplantısı MÜSİAD Elazığ Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı. 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Dast - Bir Genel Koordinatörü Hayrettin Karakaya, "Bu ay ki gündemimiz yerel seçimler, her ay bir gündemle belirlenip, toplanıyoruz. Bu ay ki toplantımızda sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin başkanlarının fikirlerini bir araya getirip büyük millet meclisine göndermek üzere toplanmış bulunmaktayız. Bu ay ki konuğumuz iktidar partisi il başkanımız Sayın Ramazan Gürgöze olduğu içinde benden sonra konuşmayı kendileri yapacak. Ben katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Başkan Gürgöze; "Seçim Süreci Elazığ'da Çok Olgun Bir Atmosferde Gerçekleşti"

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “ Bu seçim sürecinde Elazığ’ımız da Elazığ’ın güzel insanlarının ortaya koymuş olduğu bu seçim sürecinde, özellikle seçim sürecini çok vurguluyorum. Seçim sürecinde birçok yerde kırgınlıkların oluşabildiği, insanların birbirine karşı hoş olmayan, kavgaya varırcasına bir takım kırgınlıkların yaşandığı seçim bölgelerine şahitlik ediyoruz. Çok şükür, başta iktidar partisinin temsilcisi olarak, şahsım olmak üzere tüm parti teşkilatlarımıza vermiş olduğumuz talimatlar gereği tüm belediye başkanı adaylarımıza ve tüm siyasi kadrolarımıza şunu ifade ettik; İlk seçim startını verdiğimizde, hiçbir kimsenin kalbini kırmadan, hiç kimseye karşı gelmeden, biz kendimizi 17 yıl boyunca iktidarlarımız münasebetiyle, merkezi hükümetimiz aracılığıyla ve yerel yöneticilerimiz aracılığıyla bu millete vermiş olduğumuz hizmetleri anlatma gayreti içerisinde olacağız. Milletimiz takdirini kendisi yapacak. Milletimizi bu konuda son söz sahibi olarak gördüğümüzü her vesile ile ifade ediyorken, seçim sürecinde de buna riayet etmemiz gerektiğini ifade ettik ve başta bizim parti mensuplarımız olmak üzere diğer siyasi parti adayları, il başkanları, üyeleri ve onların yöneticileri de Elazığ da çok olgun bir süreç yaşandı. Bu süreçten dolayı Elazığlı bütün 595 bin nüfuslu kentin her bir bireyini ayrı kutluyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, Mesud Akgül dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise