Kongreye Başkan Ataş'ta Katıldı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi' ne katılım sağlayan Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, kongrenin çok verimli geçtiğini belirtti.

Kongreye Başkan Ataş'ta Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yapılan ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ programı Ankara’da düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile çok sayıda siyasetçi ve bürokratın katıldığı kongreye ilimizden de Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş’ta katılım sağladı.

Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, “ özellikle bu program tarihi bir ilçe olan Palu’ya bağlı Beyhan beldemizde yapacağımız çalışmalara ve hizmetlere katkı sağlayacaktır. Tüm katılımcılar için verimli bir program olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızında belirttiği gibi bir yandan tarihi, kültürü, medeniyeti koruyacak, diğer yandan yeni ihtiyaçlara uygun yatırımlara yöneleceğiz inşallah” dedi.