Köprülü Kavşak Hakkında Noktayı Koydu

Ramazan sonrası Elazığ'a geldiğinde vatandaşların şikayetleri üzerine Mustafapaşa Mahallesi'nde bulunan köprülü kavşağın yıkılacağını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son alınan kararla köprülü kavşağın yıkılmayacağını açıkladı.

Köprülü Kavşak Hakkında Noktayı Koydu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da 24 Ocak tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Elazığ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Elazığ Valiliği’nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bayram sonrası Elazığ ziyaretinde Mustafapaşa Mahallesi’nde bulunan köprülü kavşağın yıkılacağını açıklayan Bakan Kurum, aldığı son kararı paylaştı ve kavşağın yıkılmayacağını söyledi.

KURUM: KÖPRÜYÜ VERİMLİ HALE GETİRECEĞİZ
Kurum, “Bayram sonrasında ki ziyarette Rüstem paşa mahallesindeki köprü, buradaki ilgili altyapı ve kentsel dönüşüm genel müdürlüğü çalışma yaptı ekipler yeni bir fizibilite ile yeni yapılacak imarda binaların çekme mesafelerini köprüden uzaklaştırmak şekliyle köprüyü koruyacak plan düşünüyoruz. Köprüyü verimli hale getireceğiz. En güzel şehircilik örneğini de Elazığ’da yapacağız” dedi