Kovancılar Esnafı Sorunlarını Vekil Bulut'a İletti

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kovancılar Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Kovancılar Esnafı Sorunlarını Vekil Bulut'a İletti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan tarafından karşılanan Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a; Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar,İl Başkan Yardımcısı Vedat Gürgöz, ilçe Başkanı, gençlik kolları başkanı ve  belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’u ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 

Başkan Özdoğan; “Bugün ilimiz Milletvekilimiz Metin Bulut odamızı ziyaret etti. Kendilerine İlçe Belediye Başkanımız, İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanımızda eşlik etti. Öncelikle bu ziyaret için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Esnaflarımızın sorunlarını vekilimize anlattım ve sorunları dosya halinde kendilerine sundum. Esnafımız pandemi nedeniyle zor günler geçiriyor.

İlimizde yaşanan deprem sonrası devletimiz tarafından esnafımıza kredi verildi. Ancak deprem sonrası başlayan pandemi süreci aylarca sürdü ve sürmeye de devam ediyor. Esnafımızın aldığı kredilerin ödemeleri başladı. Ama esnafımızın pandemi sürecinde iş yapamıyor ve kredileri ödeme gücü yok. Devlerimizden isteğimiz bu kredilerin en az bir yıl ertelenmesidir.

Kredilerin ertelenmesi talebimizi ve vekilimize de ilettik. İnşallah talebimiz olumlu karşılanacak. İnşallah bu pandemi süreci en kısa sürede bitecek. Devlerimizde sıkıntı yaşayan esnafımıza daha güçlü destek olacak. Kovancılar ilçemiz Elazığ’ımızın en önemli ilçesi, misafirlerimizle ilçemiz için neler yapacağımızı konuştuk. İnşallah ilçemiz için daha güzel günler gelecek. Ben bir kez daha ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ta kendilerine kabul eden Başkan Özdağan’a teşekkür ederek her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ayrıca ziyarette bulunan Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a plaket taktim etti.