Kovancılar'da Kariyer Günleri

Fırat Üniversitesi Kovancılar Meslek Yüksekokulunda Kariyer Günleri Programı düzenlendi.

Kovancılar'da Kariyer Günleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar MYO Konferans Salonunda düzenlenen programa; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Kovancılar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Veysel Demirci, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı katıldı.

Program öncesi konuşan Kovancılar MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek, “Fırat Üniversite bölgenin; en güçlü üniversitelerinden yaklaşık 45 bin öğrencisi olan, bin 700 yabancı uyruklu öğrencisi olan ve uluslararası bir üniversite olma yönünde hızlı adımlarla ilerleyen ve güçlü bir geleneği olan bir üniversite. Üniversitelerin 2 tane temel görevi vardır. Bunlardan bir tanesi akademik çalışmalardır, ikincisi eğitim ve öğretim faaliyetleri çerçevesinde öğrencileri hayata hazırlamak, bilgilerini en iyi şekilde öğrenmelerine katkı sağlamaktır” dedi.

Kariyer günleri programına konuşmacı olarak katılan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Fırat Üniversitesi Kovancılar Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri”ne davet edildiğim için Okul Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Hasar’a teşekkür ettiğini belirterek, “ Bugün burada daha önce sizler gibi bu sıralarda oturan biri olarak iş dünyasında geldiğim nokta ile ilgili sizlere tecrübelerimi ve deneyimlerimi aktarmak üzere geldim. Ziver Holding olarak Türkiye’nin birçok noktasında ana iş kolumuz olan kamu yatırımları üzerine yol, baraj, içme suyu, köprü, tünel ve benzeri projeler yapmaktayız. Grubumuzda şu anda yaklaşık olarak 2 bin 500 çalışan inşaat tarafında personelimiz mevcut. Bununla beraber bu büyüme trendini yakalayınca dedik ki inşaat tek başına olmaz. Yanına birkaç daha faaliyet alanı ekleyim ve öncelik olarak kendi mesleğimizle alakalı olan akaryakıt alanına girdik. Daha sonra sırasıyla Havacılık sektörü, Restaurant ve sigorta iş kollarında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Program sonunda Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, günün anısına İş adamı Veysel Demirci’ye plaket takdim etti.