KYK'da Gönül Sohbetleri Devam Ediyor

Yükseköğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen' KYK Gönül Sohbetleri'nin bu sefer ki, konuğu İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya oldu.

KYK'da Gönül Sohbetleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinan Aksu Kürsübaşı odasında gerçekleştiren programa Müftü Sarıkaya’nın yanı sıra KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal ve Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner ile yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Müdür Topal; "Diyanet Paydaş Kurumumuz"

Berat kandili öncesi il müftümüzü yurdumuzda ağırladığımız son derece mutluyuz diyen Yurt Müdürü Kayahan Topal “ Elazığ Müftülüğümüz bizim bir nevi paydaş kurumlarımızdan birisi. Yurtlarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından görevlendirilen manevi danışmanlarımız gençlerimize büyük katkı sunuyorlar. Yine dini ve özel günle gecelerde yurtlarımızda etkinlik yapıyor üniversite öğrencilerimizle sabah namazın buluşmalarında bir araya geliyoruz. Bizlere kurum olarak katkı sunan şahsen de her zaman da yanımızda olan değerli il müftümüze teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müdürü Döner; "Müftümüze Teşekkür Ediyorum"

Ziyaretle alakalı bir değerlendirme de bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner de KYK Gönül Sohbetler programına katılım gösteren İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya’ya teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Yurtlarımızda görev yapan manevi rehberlerimiz son derece önemli bir misyon üstlenmiş durumdalar, Özverili çalışmalarından dolayı ben Sayın Müftümün şahsında hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftüsü Sarıkaya; "Birlikte Güzel İşlere İmza Atıyoruz"

Programın son bölümünde konuşan Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya ise Kredi Yurtlar Kurumu ile beraber güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek bundan sonraki süreçte de birlikte hayırlı işlere imza atacaklarını kaydetti.

KYK Gönül Sohbetleri kapsamında Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya üniversite öğrencilerine yönelik güzel bir söyleşi gerçekleştirirken, programın son bölümünde KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal, Gençlik ve Spor il Müdürü Suphi Döner tarafından Müftü Sarıkaya’ya bir onurluk takdim edildi.