'Lig'den Çekilme Söz Konusu Değil'

Kadınlar Basketbol Süper Liginde ilimizi temsil eden Birevim il özel İdare SK'nın ligden çekildiği, yerine Kadınlar Basketbol Liginden Emlak Konut'un lige alınacağı yönünde ki haberlerin gerçeği içermediği açıklandı.

'Lig'den Çekilme Söz Konusu Değil'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, ligden çekilme gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını belirterek” Bu söylentiler bizim de kulağımıza geldi. Birkez şunu belirteyim ki kesinlikle böyle bir durum söz konusu değil. Bu hafta Genel Kurulumuzu yapacak ve ardından da yeni sezon için gerekli planlama ve hazırlıklarımıza başlayacağız” dedi.

Emlak Konut’un Kadınlar Basketbol Süper Ligde alınması yönünde bir faaliyet içinde olabileceğini belirten Ali Şiş, ”Biz bu konuda eğer samimi iseler gelsinler bize Sponsor olsunlar biz de ligde Emlak Konut İl Özel İdare olarak mücadele verelim teklifinde bulunuyoruz. Böylece hem onlar isimlerini Süper Lige yazdırmış olurlar hem de biz güçlü bir sponsor desteği ile bu ligde daha farklı hedeflere ulaşmak adına mücadele veririz” dedi.

İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının Süper Ligde yer alacağının altını çizen Ali Şiş, ”Bu konuda ki asılsız haberlere spor kamuoyu ile ilimizde ki basketbol severlerin itibar etmemesini istiyoruz. Genel Kurulumuzun ardından yeni sezon için oluşacak Yönetim Kurulu belirlenecek hedeflere ulaşma adına gerekli tüm çalışmalarını yapmaya başlayacaktır.Spor kamuoyunun şunu net bir şekilde bilmesini istiyoruz. Bizim il Özel İdare olarak böyle bir kararımız kesinlikle söz konusu değildir” dedi.