Maden İlçesinde Yeni Gelişme!

Heyelan riski nedeniyle taşınıp taşınmayacağı konusu aylardır gündemden düşmeyen Maden ilçesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Maden İlçesinde Yeni Gelişme!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Heyelan riski nedeniyle taşınıp taşınmayacağı konusu aylardır gündemden düşmeyen Maden ilçesinde yeni bir gelişme yaşandı. Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz'un girişimleri neticesinde Maden ilçesinde toplu konut ve imar çalışması yapılacağı açıklandı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konuyla ilgili yapılan tebligatta Maden ilçesi Bahçelievler Mahallesinde yer alan 101 ada 2 Parsel, 148 ada, 5 ve 6 parseller, 163 ada 1 parsel, 166 ada 3 ve 12 parseller ve 641 ada 2 parsel üzerinde, Maden Belediyesi talebi doğrultusunda toplu konut projesi gerçekleştirilmesine yönelik çalışma yapılacağı belirtildi. 

Diğer yandan, Maden ilçesinde İller Bankası A.Ş tarafından revizyon ve ilave imar planı çalışmalarının yürütüldüğü öğrenildi. 

Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye başkanlığımızın talebi doğrultusunda Toplu Konut İdaresi tarafından ilçemiz istasyon bölgesinde proje çalışmaları başlatılmıştır memleketimize hayırlı olsun. Sevdamız memleket İşimiz hizmet" ifadeseni kullandı.