'Mahşere Kaldı' Çok Yakında Çıkıyor

Hakan Tosun müzik yolcuğunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 2010 yılında 'Kral'na Gider' albümü ile müzik hayatına başlayan Tosun'un 'Mahşere Kaldı' adlı yeni çalışması 7 Mayısta tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

'Mahşere Kaldı' Çok Yakında Çıkıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakan Tosun, yeni çalışması “Mahşere Kaldı”yı müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Kemal Aslan’ın yaptığı yeni çalışması “Mahşere Kaldı” nın sözleri Şebnem Sungur’a, müziği Gökhan Tepe’ye, aranjörlüğünü ise Fırat Özbaylar üstlendi.

Yönetmenliğini Erkan Nas’ın yapmış olduğu”Mahşere Kaldı” şarkısının klibi Galata’da çekildi. Hakan Tosun’un performans görüntülerinden oluşan klip tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yerini almaya hazır.

“KLİP 3 GÜNDE TAMAMLANDI”

Hakan Tosun, yeni çalışmasıyla ilgili ise “Altı aydan beri uzun bir süredir stüdyo çalışmasının ardından büyük bir heyecan yaşıyorum. 200 yıllık bir tarihi olan özel bir yapıda The Galata’da çekilen klibimizle 30 kişilik bir ekiple çalıştık.

Çekimleri 3 günde tamamlandı. Galata atmosferi gece ve gündüz bizi çok etkiledi.. Pandemi sürecinde  müziği ve dinleyicilerimi çok özledim.Bu süreçte bana çok mesaj geldi. Ben de bu çalışma ile seyircimin, müzikseverlerin karşılarında olacağım” dedi.