'Memleketin Asıl Meselesi Seçim Değil, Geçim'

Öğretmenevi önünden seslenen Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, ülkede ekonominin çıkmazda olduğunu belirterek, çözüm önerilerinde bulundu.

'Memleketin Asıl Meselesi Seçim Değil, Geçim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Memleketin asıl meselesi seçim değil, geçim” diyen saadet partisi, Öğretmenevi önünden hükümete seslendi.
AKIN: EKONOMİDE ARTIK MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR
Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, “Siyasetteki skandallar, ekonomideki beceriksizlikler ve salgın süreci derken insanlarımız adeta patlama noktasına gelmiştir. İktidardaki arkadaşlar gündemi meşgul etmek ve ekonomik krizi gölgelemek için her geçen gün yeni bir müjde vermeye çalışıyorlar ama kendileri dahi bunlara inanmıyorlar, içten içe gülüyorlar. Ne siyasette ne de ekonomide artık mızrak çuvala sığmıyor, beceriksizliğin bedeli yanlış politikalarla halkımıza ödetiliyor ve gelecek nesillerimize dahi fatura ediliyor. Biz Saadet Partisi olarak, insanımızın, ülkemizin, devletimizin sorunlarını konuşuyor, iktidarın yanlış politikalarını eleştiriyor ve bunların çözüm yollarını gösteriyoruz” dedi.

AKIN: BİZ DAHA İYİSİNE, EN İYİSİNE LAYIĞIZ
Akın, “Mutfağımıza, evimize, sokağımıza, mahallemize, ilçemize, şehrimize ve de ülkemize hep birlikte sahip çıkalım istiyoruz! İşimize, aşımıza, kendimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım diyoruz! Çünkü biz daha iyisine, en iyisine layığız, bizim diğer toplumlardan hiçbir eksiğimiz yok, hatta fazlamız var” dedi.