Memur- Sen'den 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması

Memur-Sen tarafından, uzlaşmazlıkla sonuçlanan 5'inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin 81 ilde yarın eş zamanlı, 'emeğe kıymet, adalete davet' çağrısıyla basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Memur- Sen'den 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi ve Eğitim - Bir - Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 Ağustos’ta başlayan ve 21 Ağustos itibariyle uzlaşmazlıkla sonuçlanan 5'inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin Kamu Hakem Kuruluna taşınmasından dolayı Memur- Sen tarafından 81 ilde basın açıklaması düzenleyeceklerini ve bu kapsamda da Elazığ'da da 26 Ağustos Pazartesi günü saat 12:00'da  Öğretmenevi önünde toplanacaklarını söyledi. 

Görüşmelerin Kamu Hakem Kuruluna gitmesine çeşitli vesilelerle tepki gösterildiğini belirten Başkan Bahşi açıklamasında "Memur-Sen 5 milyonu insanı doğrudan, 20 milyon insanı ise dolaylı yönden etkileyecek olan bu süreçte kamu görevlilerinin haklı beklentilerini dile getirmek ve kazanımları arttırmak için 81 ilden haykıracak. Memur-Sen Konfederasyonu, 81 ilde 'Emeğe Kıymet, Adalete Davet' temasıyla basın açıklamaları düzenleme kararı aldı. 81 ilde gerçekleştirilecek olan basın açıklamalarıyla 5 milyonu aşkın kitleyi temsil eden Memur-Sen Teşkilatları kamu görevlilerin haklı beklentilerini haykıracak. Bizlerde bu kapsamda  26 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00'da Elazığ Öğretmenevi önünde toplanarak, basın açıklaması yapacağız. Tüm üyelerimizi ve memurlarımızı bu haklı mücadelemize davet ediyoruz. "dedi.