MHP'li Başkandan CHP'li İsme Övgü

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, konuk olduğu Kanal 23 Televizyonunda Arif Çakmak'ın hazırlayıp sunduğu Ayrıntı Programında CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak 'Ali Özcan, harbi gakgodur' dedi...

MHP'li Başkandan CHP'li İsme Övgü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, konuk olduğu Kanal 23 Televizyonunda  Arif Çakmak'ın hazırlayıp sunduğu Ayrıntı programında CHP, 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan ile ilgili  yaptığı değerlendirmelerde CHP'li Özcan'ın harbi gakgo olduğunu söyledi.

''KENDİSİNE SAYGIM SONSUZDUR''
Başkan Işıkver, değerlendirmesinde CHP'li Ali Özcan'a olan saygısını vurgulayarak; "Ali Özcan'ın bu şehirle yıllardır süre gelen bir birlikteliği var. Gariban babalığı var. Ali Özcan'ın, fakir fukarayı gözetmişliği var. Garibanlara bakmışlığı var, iş ve ekmek vermişliği var. Ali Özcan'ın, Elazığ'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden ön seçim şartı ile  milletvekilliği seçimine  girme düşüncesi var. Ali Özcan,  bu şehirde yaşayan herkesin ve bizim;   siyaset üstü   olarak gördüğü bir büyüğüdür. Kendisine saygım sonsuzdur. Allah işini gücünü rast getirsin." dedi.