MHP Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Merkez İlçe Teşkilatının 13'üncü olağan kongresi gerçekleşti. 

MHP Merkez İlçe Kongresi Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nin merkez ilçe teşkilatının 13’üncü kongresi gerçekleşti. Kongreye Ak Parti Elazığ milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da katılarak, cumhur ittifakının Elazığ’da devam ettiğini gösterdi.

Kongreye ayrıca; MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, MHP’li Elazığ Belediye Meclisi Üyesi Behçet Susmaz, MHP’nin önde gelen isimlerinden Recep Alyamaç, Yavuz Kuzgun, İzzet Ertem, belediye başkanları,belediye ve il genel meclisi üyeleri, ülkü ocakları üyeleri  ve partililer katıldı. Kongrede konuşan MHP’nin Elazığ’da önde gelen isimlerinden Behçet Susmaz, Recep Alyamaç,Yavuz Kuzgun ve İzzet Ertem, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

IŞIKVER: SİYASİ OLARAK ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLECEK
MHP İl Başkanı Semih Işıkver, AK parti Milletvekilleri, başkanı ve belediye başkanının kongrelerine katılmalarının cumhur ittifakı için önemli olduğunu söyleyerek, “Ülkemize kurulan tuzakları bozan Anadolu, Avrasya, Kafkasya, Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar jeopolitiklerinde dimdik duran, bin yıllık problemlerin üzerine üzerine giden Anadolu’da terörün belini büken Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugünkü asil ve kararlı duruşunun mimarı olan Cumhur ittifakının kıymetli milletvekillerine, belediye başkanımıza, il başkanımıza, ilçe başkanımıza, Büyük Birlik Partisi il başkanımıza hasetten teşekkür ediyorum. bugün kendilerinin burada bulunmaları hem siyasi nezaket açısından, hem de büyüklerimiz arasında insani ve siyasi olarak örnek olarak gösterilecek hukukun tabana gösterilecek olması da çok kıymetli bir iştirak olduğunu ifade ediyorum” dedi.

ERDEM: CUMHUR İTTİFAKI İLE BERABER YAPI TAŞLARI TEK TEK ATILDI
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, cumhur ittifakı ile güçlü Türkiye hedefine doğru gidildiğini belirterek, “Darbe gecesi Türk milletine kefen biçilmeye çalışıldı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ele geçirilmeye çalışıldı. İşte bunun karşısında Liderimiz Devlet Bahçeli Bey o gece söylediği cümle şuydu; Biz her türde darbeye karşıyız ve devletimizin yanındayız. O gün itibariyle ülkücü camianın şiarı, tüm siyasi çekişmeler bir kenarda, Cumhur İttifakı ile Güçlü Türkiye hedefine yürümeye devam etti. Ve o günden bugüne Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başta olmak üzere Cumhur İttifakı ile beraber yapı taşları tek tek atıldı” açıklamalarında bulundu.

BAL: KUTLU DAVANIN BOZKURTLARI VAR BURADA 
Tek listeyle gidilen kongrede merkez ilçe başkanlığına seçilen Yunus Bal, “Burada teröristin nefret, namussuzun dehşet, yüreksizin heybet, başıboşun minnet, devrim bazın zulmet, anarşistin devlet, komünistin illet gördüğü kutlu bir davanın neferleri var burada. Burada kim var diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan canını, eşini, evlatlarını düşünmeden ben buradayım diyen kutlu davanın bozkurtları var burada” diyerek yeni dönemde partilini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.