Milletvekili Demirbağ, Muhtarlarla Biraraya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Milletvekili  Demirbağ, Muhtarlarla Biraraya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarında yer aldığı toplantıya Tarhana köyü Muhtarı Mehmet Suat Erginöz, Andıla Köyü Muhtarı Fikri Yıldırım, Gökdere Muhtarı Derviş Akbulut, Akbulut Köyü Muhtarı Hanifi Önalp, Atik Köyü Muhtarı Ayhan Çelik, Küçükçaltı Köyü Muhtarı İdris Doğan, Bulgurdere Köyü Muhtarı Ahmet Öztürk, Kasil Köyü Muhtarı İsa Erginöz katıldı.

Palulu muhtarlarla biraraya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ  burada yaptığı değerlendirmede; "Meclis çalışmalarından fırsat bulduğumuz süre içerisinde ilçelerimizi ziyaret ediyor ve  burada vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de  Palu ilçemiz sınırlarında görev yapan kıymetli muhtarlarımızla buluştuk, onların sorunlarını yerinde inceledik, taleplerini değerlendirdik. Sorunlarına çözüm aradık. Katılım gösterdikleri için ben hepsine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Demirbağ’a çalışmalarına katkı sunduğu için teşekkür eden muhtarlar, acil çözüm bekleyen sorunlarını da bire bir iletme fırsatı buldular.