Milletvekili Açıkkapı Beyhan'da!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyet, Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Beyhan Beldesini ziyaret etti.

Milletvekili Açıkkapı Beyhan'da!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Adım Adım Elazığ” programları kapsamında Beyhan Beldesi’ni ziyaret etti. 

BÖLGENİN İHTİYAÇLARI ÜZERİNE İSTİŞARELERDE BULUNULDU
Belde halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Açıkkapı, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Ziyaret programına Açıkkapı’ya, Beyhan Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Murat Yıldırım ve AK Parti Belde Başkanı Selami Altungök eşlik etti. 

Milletvekili Açıkkapı Beyhan'da!

BEYHANLILARDAN AÇIKKAPI'YA YOĞUN İLGİ
Beyhanlı vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisyle karşılanan Milletvekili Açıkkapı, program kapsamında beldede çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek ardından Beyhan Belediyesini ziyaret etti. 

AÇIKKAPI, BEYHANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Açıkkapı, “Adım Adım Elazığ” buluşmalarının amacının vatandaşlarla doğrudan temas kurmak ve yerinde çözüm üretmek olduğunu belirterek, Beyhan’da gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Açıkkapı Beyhan'da!