Milletvekili Balık'tan PALU-Der'e Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen ile yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Milletvekili Balık'tan PALU-Der'e Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Fadıl Ülgen Başkanlığında genel kurulunu tamamlayan Palu Der yönetimi ile bir araya geldi.

Palu Der Başkanı Fadıl Ülgen, ziyarette yaptığı açıklamada tarihi ve kültürel zenginlik barındıran Palu’nun daha iyi yerlere gelebilmesi adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"
Başkan Ülgen, “Her zaman tarihi ve kültürel zenginliği ile kültür açısından doğa açısından önemli bir potansiyeli bünyesinde barındırmaktadır. Kendisine özgü olan Türkiye’de ve dünyada da tanınan ilçemizi Palu Kültür ve Dayanışma Derneği olarak temsil etme gayreti içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz inşallah diliyorum ki hep beraber ilçemize, ilimize güzel hizmetler yapmayı rabbim bize nasip etsin inşallah” dedi.

Milletvekili Balık'tan PALU-Der'e Ziyaret

"YÖK'TEN RANDEVU ALMANIZI VE TALEBİMİZİ İLETMENİZİ İSTİYORUZ"
Palu Der olarak, ilçede Meslek Yüksek Okulu açılması için çaba gösterdiklerini belirten Ülgen, destek isteyerek; “Bu konuda henüz süreç bitmemiş henüz YÖK yüksekokulların açılması noktasındaki kararlar gelmedi bu ay veya aralık ayı içerisinde aldığımız bilgilere göre geleceğini bize ifade ediyorlar o nedenle bunu gündemimize alıp YÖK’ten sizin randevu almanız diğer milletvekilleriyle beraber bizleri de haberdar ederseniz YÖK Başkanıyla görüşme yapıp böyle bir talebimizi iletmek istiyoruz sizlerin destekleriyle” dedi.

 “PALU, ELAZIĞ’IN ÇOK BÜYÜK BİR KIYMETİ”
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Palu’nun Elazığ için önemli olduğunu ifade etti. Balık, “Elazığ’ın çok büyük bir kıymeti. Kadim medeniyetiyle, gastronomisiyle, kültürüyle hakikaten Elazığ’ın en güzel yansıtıldığı, tanıtıldığı ilçelerimizden biri bizim için çok kıymetli. Biz bugüne kadar başkanımızla birlikte, yönetim kurulumumuzla birlikte Palu’ya hizmet açısından da Palu’nun her köşesine ulaşmak açısından hakikaten çok güzel hizmetler yaptık, ç ok güzel işler yaptık Palu için. Palu’nun bugün bu kadar güzel olmasındaki en büyük sebeplerden biri hiç şüphesiz ki Palu2yu seven, Palu’yla gönül bağını koparmayan Palululardır ama bizim gibi Palulu olmayıp gönlü Palu’yla birlikte atanlardır şüphesiz ki” dedi.

 “YÜKSEKOKUL İÇİN YÖK BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİZ”
Milletvekili Balık, STK’larla yol yürüdüklerini de anımsatarak, meslek yüksekokulunun kazandırılması için destek olacaklarını söyleyerek; “Palu Kültür ve Dayanış a derneğiyle yol yürümekten bugüne kadar çok mutluyum bundan sonrada inşallah çok güzel işler yapacağız. Talebiniz çok haklı bir talep yüksekokullar ilçelerin gelişiminde yeni gençlerle birlikte hareketlenmesine ekonominin artmasına sebeplerden birisidir biz de yine başkanımızla birlikte Sayın rektörümüzle birlikte gerekli çalışmaları yapıyoruz YÖK Başkanıyla da randevu alır görüşürüz. Elazığ’ın her ilçesi birbirinden güzel, birbirinden önemli her ilçesi birbirinden daha çok Elazığ’ı temsil eder her ilçesi ayrı bir özelliği ile Elazığ’ı temsil eder” dedi.

Milletvekili Balık'tan PALU-Der'e Ziyaret