Milletvekili Bulut Deprem Konutlarını İnceledi

Hafta sonu mesaisini Elazığ'da geçiren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Metin Bulut, muhtarlarla biraraya geldi ve ardından ilimizde devam eden deprem konutlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Bulut Deprem Konutlarını İnceledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi ve İlimiz Milletvekili Metin Bulut hafta sonu mesaisini Elazığ'a ayırdı.

İLK DURAK MAHALLE MUHTARLIKLARI OLDU
Milletvekili Bulut'un ilk durağı Yeni Mahalle, Gümüşkavak, Sanayi ve Aksaray mahalle muhtarlıkları oldu. Bulut, mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. 

Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Bulut, eksik kalan hizmetlerin tamamlanması noktasında üzerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getireceklerini ifade etti.

DEPREM KONUTLARINDA İNCELEME
Milletvekili Bulut'un bir sonraki durağı ise TOKİ tarafından yapımı süren deprem konutları alanında incelemelerde bulundu. 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte Yemişlik bölgesinde yapılan 3, 4, 5 ve 6. etap konutları inceleyen Milletvekili Bulut, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ile şantiye sorumlularından bilgiler aldı. 

'KONUTLAR EN KISA SÜREDE TESLİM EDİLECEK'
Yemişlik Bölgesinde devam eden çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Milletvekili Bulut, konutların en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.