Milletvekili Bulut İlçelerin Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinin hemen ardından Elazığ'a gelen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Bulut, saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili Bulut İlçelerin Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, meclisin tatile girmesinin hemen ardından Elazığ’a gelerek il merkezinin yanı sıra ilçe ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. 

''ÜZERİMİZE DÜŞEN TÜM GAYRETİ GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ''
Geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Yeniköy, Tohumlu, Ürünveren, Tadım, Sarıyakup, Ballıca, Yalağız köylerini Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'la birlikte ziyaret eden Milletvekili Bulut, köylerde yaşanan sıkıntıları muhtarlardan dinleyerek çözümü noktasında üzerlerine düşen gayreti göstereceklerini  belirtti. 

Köy ziyaretlerinin ardından ilçe ziyaretlerini de sürdüren Milletvekili Bulut, 24 Ocak’ta yaşanan 6.8’lik büyük depremin merkezi Sivrice ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi.

''SİVRİCE'DE Kİ KONUTLAR BİTMEK ÜZERE''
Vatandaşın taleplerini dinleyen Milletvekili Bulut ve  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım daha sonra Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural'ı ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Bulut, 24 Ocak ve 27 Aralık tarihinde yaşanan depremlerin hemen ardından başlatılan yeni konut çalışmalarının hızla sürdüğünü ve konutların tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.