Milletvekili Bulut, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, mahalle toplantılarına devam ediyor.. Bu kapsamda hafta sonunu Hilalkent Mahallesine ayıran Bulut, burada mahalle sakinleriyle biraraya geldi...

Milletvekili Bulut, Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ’da mahalle gezilerine devam ediyor.

Milletvekili Bulut, haftasonu Hilalkent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlığını ziyaret eden Bulut, Mahalle Muhtarından sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Mahalle ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Bulut; Elazığ bir yıl içerisinde her anlamda sarsıldı, Yaşanılan deprem kolay bir şey değildi bir ilin komple düzenini bozdu. O günden bu güne elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Devletimiz imkânlarını seferber etti Elazığ için. Bugün Harput’tan aşağıya inerken şöyle bir baktım gerçekten Elazığ şantiye halinde her yerde inşaatlar var.''dedi.

İlimizin sorunlarını anlatmak için bakanlarımızı davet ediyoruz diyen Milletvekili Bulut; Yaralar hızla sarılmaya devam ediyor. Ben eminim ki eskisinden çok daha iyi ve yeni olacak. İlimizin ihtiyaçlarını karşılamak için Bakanlarımızı buraya davet ediyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız bugün buradaydı oda Elazığ için sevindirici haberler verdi. Bunların bir kısmı medya ile paylaşılmadı gizli tutuldu. Bakanımıza Elazığ’ı büyük ölçüde rahatlatacak yol ve geçit projeleri sunduk bakanımız da onayladı. Bu projeler de yakın zamanda başlatılacak.''dedi.