Milletvekili Bulut Paylaştı!

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Elazığ Valiliği tarafından ilimizinde Genel Hayata Etkili Afet Yasası kapsamına alınması için ilgili bakanlıklardan talepte bulunduğunu belirterek süreci yakından takip ettiklerini açıkladı.

Milletvekili Bulut Paylaştı!

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Elazığ Valiliği tarafından Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Yasası kapsamına alınması için talepte bulunduğunu açıkladı.

"SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"
Milletvekili Metin Bulut paylaşımında, Elazığ Valiliği’nin ilimizinde Genel Hayata Etkili Afet Yasası kapsamına alınması için 9 Şubat tarihinde talepte bulunduğunu belirterek; "Depremin ilk anından itibaren Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri hasar tespit çalışmalarına başlamıştır. Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Yasası kapsamına alınması için 09.02.2023 tarihinde talep yasası valiliğimizce yazılmıştır. Yazı yazıldıktan sonra milletvekili arkadaşlarımızla Cumhurbaşkanlığımızla ve ilgili bakanlıklarla gerekli görüşmeleri yaptık. Tüm bu görüşmelerimiz sonucunda bakanlar kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanımız Elazığ’ı 11. il olarak saymıştır. Süreci takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Bulut Paylaştı!

-