Milletvekili Bulut'tan Çat Kapı İftar Ziyareti!

Pandemi dolayısıyla, 2 yıllık hasretin ardından tekrar iftar sofraların da bir araya gelinen mübarek Ramazan ayında, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ömer Bilginoğlu öğrenci yurdunda ki İftar sofrasına çat kapı misafir oldu ve öğrencilerle biraraya geldi.

Milletvekili Bulut'tan Çat Kapı İftar Ziyareti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, sürprizlerle çat kapı ziyareti yaparak Ömer Bilginoğlu öğrenci yurdunda kalan öğrencilerin iftar yemeğine katıldı. 

Öğrenci yurdunda iftar yapan Milletvekili Bulut'a,  Elazığ Belediye Başkanı Başkan Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'de eşlik etti.

"ÇAT KAPI HABERSİZ GELDİK"
İftarın ardından açıklama yapan Milletvekili Bulut, “Dün olduğu gibi bugünde iftarımızı Elazığ’da gençlerle açtık. Elazığ’ımızda eğitim öğretim gören gençlerimiz açtık. Yurtlardan bir tanesine çat kapı habersiz geldik. Öğrencilerimizin şartlarını yerinde görmek istedik. Geldiğimiz ve gördüğümüz tablo bizi ziyadesiyle mesut etti. Gençlerimizin de hem memnuniyetlerini hem de şikayetçi oldukları hususları kendilerinden dinledik. Çok büyük sıkıntılarımız yok çok şükür. Ufak dokunuşlarla halledilebilecek meseleler. En kısa zaman içeresinde bunları da gidereceğiz. Bizim için gençliğimiz önemli” dedi.

"GENÇLERLE BERABER OLMAKTAN MUTLUYUZ"
Öğrencilerle beraber iftar yaptığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerioğulları, Ramazan ayı ile beraber 30 gün boyunca hem gençler hemde Elazığlı vatandaşlar için Elazığ Belediyesi tarafından Dr. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde, ramazan etkinlikleri düzenlediklerini açıkladı.