Milletvekili Bulut, Teşkilat Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Sorumlusu olduğu Doğu Anadolu Bölgesinde teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Bulut, Teşkilat Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut sorumlu olduğu Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illeri ziyaret etmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta AK Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’le birlikte bir gün içerisinde Muş, Bingöl, Elazığ ve Diyarbakır’da temaslarda bulunan Milletvekili Metin Bulut bu kez Erzurum’da bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Erzurum İl Ana Kademe Teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı ve yerel seçimlerle alakalı AK Parti stratejileri ve seçim kampanyaları hakkında Erzurum’da teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Bulut,  burada Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle istişareler de bulundu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret ederek, Başkan Sökmen’den şehirde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekilli Metin Bulut Erzurum’da vatandaşlarla da bir araya geldi.