Milletvekili Bulut'un Girişimleri Meyvesini Veriyor

Elazığspor ve Elazığ Belediyespor'a önümüzdeki sezon geçici ev sahipliği yapacak Doğukent Butik Stadyumu'na, AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un girişimleriyle bir tribün daha ekleniyor.

Milletvekili Bulut'un Girişimleri Meyvesini Veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, Teknik Direktör Levent Eriş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Doğukent’te yapımı tamamlanan butik stadyum ile Yeni Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

"Milletvekili Bulut'a Teşekkür Ediyoruz"

Başkan Öztürk incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Öncelikle sevgili müdürüme teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon bizi sentetik sahada oynatabilme adına emek verdi. Genç kardeşimiz. Elazığ’da böyle koşacak bürokratlara ihtiyacımız var. Kendisiyle böyle bir gözlem yapalım dedik. Forma kampanyamıza da destek vermişti. Kendisine forma hediye ettik. Yeni sezonda bu sahada açlarımızı oynayacağız. İl Müdürümüzü destekleyen büyüklerimize de teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve özellikle Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür ediyoruz. Burası sentetik çim saha idi. Kendisinin doğal çim olması adına ciddi gayretler gösterdi. Bu arada Milletvekilimiz Metin Bulut bey ile görüştüm. Bir müjde daha verdiler. Burası tek tribün. Karşıda rakip tribün olacaktı. Metin beyin vereceği destekle bir tribün daha eklenecek. Ciddi bir ödenek aktarılacak. Şimdiden hayırlı olsun ve kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

"Sahamız Şu Anda Hazır"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise; “Stadyumda şu an çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma normal sürede bitiremedi ve biz deprem ve koronavirüs pandemisi nedeniyle firmaya uzatma vermiştik. 144 kişilik rakip takım tribünü devam ediyor. Kale arkalarını kapatmayı düşünüyoruz. Kutu gibi bir sahamız olacak. Elazığspor geçici olarak burada oynayacak. Şehir stadyumu tamamlanınca bu sahayı amatöre bırakacağız. Sahamız şu anda hazır. Yüklenici firmadan teslim alamadık sadece. Bize mevzuat gereği bura teslim edilirse kalan çalışmaları tamamlayacağız. Yüklenici firmadan teslim alırsak burayı 15-20 gün içinde burayı teslim alırız.”diye konuştu.