Milletvekili Demirbağ, A Haberin Konuğu Oldu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ticaret Bakanlığının maketten ev satışında mağduriyetini önlemek için oluşturulan çözüm paketi ile ilgili A Habere konuk olarak paketin içeriği hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Demirbağ, A Haberin Konuğu Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, A Haberin konuğu oldu.

Milletvekili Demirbağ konuk olduğu A Haberde, Ticaret Bakanlığının maketten ev satışında mağduriyetini önlemek için oluşturulan çözüm paketi hakkında bilgiler verdi.

A Haber canlı yayınına katılan Milletvekili Zülfü Demirbağ, “11 gün gibi uzun sürede görüşmeler devam edecek. 4 Aralık komisyon toplantısında 2 bin 360 civarında vatandaşların vermiş olduğu dilekçeler yine milletvekillerinin talepler şikâyetleri dikkate alınarak bir komisyon oluşturuldu. Kırşehir Milletvekilimiz Mustafa Kendirli başkanlığında ön ödemeli gayrimenkul satışlarında yaşanan sorunları araştırılması ve allanabilecek önlemlerin belirlenmesi alt komisyonu kuruldu. Bütçe maratonu sonrasında belli periyotlar ile bir araya gelmek suretiyle gerekli Ticaret Bakanlığımızın 8 maddelik teklifi gerekse şikâyetler doğrultusunda komisyon çalışmalarına devam etmek suretiyle neticelendirilecektir.8 maddelik komisyon çalışmalarındaki şikayetler dikkate alınacak ve neticeye varılacaktır." dedi. 

Demirbağ; "Ülke ekonomisin lokomotifi durumundaki inşaat sektöründe mağduriyetlerin yaşanmaması neticesinde sektörün zarar görmemesi ve bunlardan da en önemlisi insanımızın konut sahibi olması ,mağduriyetin yaşanmaması için bu komisyon kuruldu gereken tedbir ve önlemler alınacaktır. Hem Vatandaşlarımızın hem de İnşaat Sektörünün zarar görmemesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır" dedi.