Milletvekili Demirbağ'dan Gülşen'e Tepki!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, şarkıcı Gülşen'in imam hatiplileri hedef alan sözlerine tepki göstererek 'Kendisine sanatçı diyerek, edebi kadar ederi olan ahlak yoksunu bu kişiyi şiddetle kınıyorum' dedi.

Milletvekili Demirbağ'dan Gülşen'e Tepki!

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, şarkıcı Gülşen’in imam hatiplileri hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi. Milletvekili Demirbağ; “Kendisine sanatçı diyerek, edebi kadar ederi olan ahlak yoksunu bu kişiyi şiddetle kınıyorum” dedi.

"AHLAK YOKSUNU BU KİŞİYİ KINIYORUM"
Şarkıcı Gülşen’in imam hatiplilere yönelik ifadelerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Milletvekili Demirbağ; “Gururumuz İmam Hatip Liselerinde okuyanlar için, akıl ve izan ile bağdaşmayacak sözlerle Milletimizin değerlerini ayaklar altına alma hadsizliğini gösteren, kendisine sanatçı diyerek, edebi kadar ederi olan ahlak yoksunu bu kişiyi şiddetle kınıyorum” dedi. 

İSTANBUL SAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI
Daha öncede konserinde LGBT bayrağı açıp "beğenmeyen gitsin" diyen Sanatçı Gülşen'e geçtiğimiz günlerde imam hatiplileri hedef alan sözleri üzerine İstanbul Savcılığı soruşturma açtı.  

Başsavcılık, şarkıcı Gülşen’in konser verdiği sırada sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı TCK’nin 216. maddesi kapsamında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar verdi.