Milletvekili Demirbağ Muhtarlarla Biraraya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, belde ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Demirbağ, muhtarların sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Demirbağ Muhtarlarla Biraraya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Mollakend, Akçakiraz, Yazıkonak ve Yurtbaşı beldelerinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

AFAD il Müdürü Osman Pıhtılı’nın da katıldığı toplantının ardından TOKİ tarafından Mollakendi Beldesinde yapımı konut yapımlarını yerinde inceledi. Konutların yapım aşamasını takip eden Milletvekili Demirbağ, vatandaşların taleplerini dinledi.

DEMİRBAĞ: BÖLGE BÖLGE DOLAŞIYORUZ
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Demirbağ, “Aşağı yukarı meclis tatilini müteakip arada birkaç gün dışında bir buçuk aydır ilimizde merkezde muhtarlarımız, bölge bölge, ilçelerimiz, beldelerimiz dolaşıyoruz sivil toplum örgütlerini. Bugün de Mollakendi Köyü’ndeyiz. Mollakendi Köyü’nde çevre muhtarlarımızla bir aradayız. İnşallah bölgeyle ilgili problemler var. Gerek pandemi gerekse bu sulamayla ilgili, gerek depremle ilgili. Bunları biraz sonra bürokrat arkadaşlarımızla birlikte görüşmek suretiyle inşallah olabildiğince çözümleme yolunda gerekli adımları atacağız. Mollakendi Beldemizde muhtarlarımız başta olmak üzere belde sakinlerimize, büyüklerimize teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.