Milletvekili Gürsel Erol'dan 45 Yıllık Berbere Ziyaret

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Keban'da 45 yıldır berberlik yapan ve her tıraş ettiği müşterisinin fotoğraflarını alarak dükkanın asan Ahmet Orhan'ı ziyaret etti.

Milletvekili Gürsel Erol'dan 45 Yıllık Berbere Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Keban’da 45 yıldır kuaförlük yapan ve her gelen müşterisinden fotoğraf ve hediye kitap alan 60 yaşındaki Ahmet Orhan’ı ziyaret etti. 

Orhan ile uzun süre muhabbet eden,  hal hatırını soran ve taleplerini dinleyen Erol, dükkanı da uzun süre inceledi. Ardından Orhan’ın kayıt defterine düşüncelerini yazarak imzaladı.

Milletvekili Gürsel Erol’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Orhan, “Milletvekili Gürsel Erol’a çok teşekkür ederim. Dükkanıma geldi ve bizi ziyaret etti. Hal hatır sordu, taleplerimizi dinledi ve fotoğraf çekindik. 45 yıllık berberim. Her tıraş ettiğim Kebanlı müşterimin fotoğraflarını aldım ve biriktirdim. Ardından fotoğraflar dükkana astım. Burada ölen ilçe halkının fotoğrafları da var. Hepsi bir anı. Bir de her birinden hediye olarak bir kitap aldım. Mini bir kitaplık kurdum. Gürsel Erol’da geldi kayıt yapıp imzaladı. Şuan fotoğraf alamadım ama ondan da fotoğraf alacağım. Tabi bir de kitap bekliyorum. Erol her geldiğinde uğruyor. Kendisinden çok memnunuz. Bizlerle uzun süre muhabbet ediyor, sorunlarımızı ve taleplerimizi dinliyor. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.