Milli Savunma Bakan Yardımcımız Şuay Alpay'a Yeni Görev

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av. Şuay Alpay, NETAŞ Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi.

Milli Savunma Bakan Yardımcımız Şuay Alpay'a Yeni Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 ve 25. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili olarak TBMM’de görev yapmasının ardından Milli Savunma Bakan Yardımcısı olarak görevlendirilen ve başarılı çalışmalara imza atan Av. Şuay Alpay, bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren Türk şirketi NETAŞ’ın Yönetim Kurulu üyeliği görevine getirildi.

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay, yeni seçildiği göreviyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Türkiye’nin yıldızlarından, yazılım şampiyonu bilişimin önemli marka değerlerinden NETAŞ yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğine seçildik. İlk yönetim kurulu toplantısını İstanbul şirket merkezinde Çin ZTE yöneticisi ve yönetim kurulu başkanı Sayın Mıng Xıao ile ve icra kurulu başkanı Sayın Müjdat Altay ile birlikte gerçekleştirdik. NETAŞ’ın TÜRK firması olduğunu ve öyle kalarak, Türkiye ekonomisine ve savunma sanayiine daha büyük katkılar sağlayacağına olan kararlılığı ifade etti. Bu aziz millet ve ülke için yapacak daha çok işimiz var” dedi.

45 yıllık tecrübeye sahip bir kuruluş olan, aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalar yapan NETAŞ Yönetim Kurulu üyeliğine getirilen Mili Savunma Bakan Yardımcısı Av. Şuay Alpay’a Elazığ Yeni Haber ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.