Minikler Okula Uyum Sürecine Başladılar

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına az bir süre kala ilkokula yeni başlayacak olan 1.sınıflar için uyum süreci bugün başladı.

Minikler Okula Uyum Sürecine Başladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlkokula yeni başlayacak olan 1.sınıflar için okula uyum süreci bugün başladı. Çocuklar kadar velilerin de büyük heyecan yaşadığı okullardan birisi de Elazığ’ın köklü eğitim kurumlarından Namık Kemal İlk Okulu oldu. 

Okul Müdürü İlhan Makinist “Çocuklarımıza yeni eğitim ve öğretim yılında kaliteli ve nitelikli bir eğitim sunmak adına, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle yaz dönemi boyunca çeşitli hazırlıklar yaptık, ailelerimizin içi rahat olsun Namık Kemal ilk Okulu olarak bizler tam anlamıyla yeni sezona hazırız.” dedi.

Öğretmenlik mesleğinin tecrübeli isimlerinden Ayşegül Aslan da “Namık Kemal İlk Okulumuzda bu yıl 1/B sınıfında yaklaşık 30 çocuğumuzla yeni eğitim ve öğretim sürecine başlayacağız. Hepsi çok heyecanlı ve çok mutlu. Tüm velilerimiz için yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun” diye konuştu.

Okula yeni başlayan 1/B Sınıfı öğrencilerinden Uras Talha Topal da okula başladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek en sevdiği dersin matematik olduğunu söyledi. Uras Talha Topal derslerine çok çalışarak ileride doktor olmak istediğini belirtti.