MOLERON Heyetinden ETSO'ya Ziyaret

MOLERON Lüks Mobilya Satıcıları E - Ticaret Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak, Fataş Platinum Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Platin ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile biraraya geldi.

MOLERON Heyetinden ETSO'ya Ziyaret

MOLERON Lüks Mobilya Satıcıları E - Ticaret Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak,  Fataş Platinium Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Platin ve beraberindeki heyet ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası arasında istişare toplantısı yapıldı.

MOLERON Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak, Türkiye’ye yeni e – ticaret mobilya markasını kazandırdıklarını belirterek çalışma planlarını paylaştı.

"ELAZIĞ'A ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK"
E – ticaret mobilya markasına Elazığ’ın önemli katkılar sunacağını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “Araştırmalarda 2021 yılında E-Ticaretin toplam ticaretteki yeri yüzde 23 bandını aştığı ve bunun sürekli büyüdüğü şeklindedir. Ekonomideki bu tabloyu doğru okuyan ve son derece bir başarılı adım atarak MOLERON E-Ticaret Platformunu kurarak lüks mobilya ürünlerini başta iç piyasa olmak üzere tüm dünya pazarına açan siz değerli iş insanlarımızı kutluyoruz. Platforma Elazığ’ın çok değerli katkılar sağlayacağını düşünmekteyiz. Hem üretim olarak hem de Türkiye’nin bölgesel lojistik merkezi olarak. Bu düşüncelerle ilimiz ve odamıza yaptığınız nazik ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, platformun tüm üye iş insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

"HAYIRLI OLSUN"
Özel bir yatırımın yapıldığını söyleyen İş insanı Kurtuluş Platin de, “Biz özel bir yatırım yaptırdık. Dolayısıyla bu süreç biraz gecikti. Ama bundan sonra artık E-Ticaret satışlarımızı yavaş yavaş mağazalarımızda, platformda yapıyoruz. İnşallah bu önce şahsıma sonra ortaklarıma ve tüm Türkiye’ye hayırlar getirir” dedi.