'Motivasyon Başarı ve Kişisel Gelişim' Semineri

'Herkes Okusun' kampanyası kapsamında Cemil Meriç Fen Lisesi öğrencilerine yönelik 'Motivasyon Başarı ve Kişisel Gelişim' semineri verildi.

'Motivasyon Başarı ve Kişisel Gelişim' Semineri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Herkes Okusun" Kampanyası kapsamında Elazığ Cemil Meriç Fen Lisesi öğrencilerine "Motivasyon Başarı ve Kişisel Gelişim" adlı seminer verildi. 

Düzenlenen Seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Şebnem Bıcak ve öğrenciler katıldı. 

Seminerde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Şebnem Bıçak; “Biz zihnimizdeki hedefimizi netleştiremezsek kesinlikle başarıya ulaşmamız mümkün değil. Zihnimdeki hedef genel olarak; Öğrencilerin daha çok zihninde olan üniversite sınavına yönelik hedefler ama üniversite sınavı son 12.sınıfta kazanılacak bir sınav değil arkadaşlar onun için şimdiden itibaren düzenli bir şekilde çalışmak gerekiyor. Bundan dolayı da 24 saatlik hedeflerimiz olması gerekiyor ve haftalık hedeflerimizin olması gerekir artı bununla beraber aylık hedeflerimizin olması gerekiyor. Bundan dolayı sizin hayatınızdaki en büyük proje üniversite sınavını kazanmak. Bunun içinde ilk yapmamız gereken aslında kendimize şu soruyu sormak; Ben kimim? Hayatımda ne yapmak istiyorum. 20 yıl boyunca para kazanacağım bir meslek için hangi uğraşıyı yapmak istiyorum. Kişiliğime ve karakterime nasıl, hangi meslek daha çok uyar bunun araştırmasını yapmanız gerekiyor” diye konuştu.