Orman Bölge Müdürlüğü Elazığ'ı Yeşillendirmeye Devam Ediyor

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçelerde eksik kalan ağaçlandırma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor…

Orman Bölge Müdürlüğü Elazığ'ı Yeşillendirmeye Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner’in talimatıyla ilçelerde eksik bulunan alanlarda ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ekiplerin bu haftaki durağı tarihi ilçe Palu oldu.

Bu kapsamda Palu ilçesindeki tarihi alanlar ile yol boylarındaki bölgelerde ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren ekipler, çınar, teşbih, akasya ve karaağaç dikimini gerçekleştirdiler.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü alanlarına bağlı tüm yerlerde ağaçlandırma faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirten Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, tüm ilçelerde ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

"Tüm İlçelere Gelir Getirici Destek Sağlayacağız"

Bölge Müdürü Çetiner, "tüm ilçelerin ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ceviz, mezarlık ve kurum bahçelerinin ağaçlandırmalarında kaymakam ve belediye başkanlarımızın talebleri olursa karşılayacağız" dedi.

Ayrıca tesbih ağacı ve gelir getirici tür kapsamında vatandaşlara ücretsiz olarak 40 bin ceviz ağacı vereceklerini belirten Çetiner, ilçelerdeki ipek böcekçiliğini geliştirmek içinde 15 bin dut ağacı fidanı dağıtacaklarını söyledi. 

Başkan Yıldırım Teşekkür Etti

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’da İlçeye yapmış olduğu ağaçlandırma çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner’e ve müdürlük çalışanlarına teşekkür etti.