Orman Bölge Müdürlüğünden Örnek Davranış

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan personeller örnek bir davranış sergileyerek kan bağışında bulundular.

Orman Bölge Müdürlüğünden Örnek Davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Kızılay’ının başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına bir destekte Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan personellerden geldi.

Kızılay yetkilileri tarafından müdürlük bahçesinde kurulan araçta alınan kan bağışı kampanyasına ilk desteği Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü M. Salih Çetiner bulundu.
 


Kan bağışı kampanyasında açıklamalarda bulunan Elazığ Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner; “Bu yıl 8. Kez bu organizasyonu yapıyoruz. Bu hepimiz için bir sorumluluktur. Kanın sadece acil durumlarda değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunun bilincinde olarak yılda birkaç kez düzenli bağışlar yaparak karşılanması artık bir zarurettir.” dedi.

Sürekli Kan Bağışçısı olmanın insanlığın ve sorumlu vatandaşlığın bir gereği olduğunu vurgulayan Çetiner bu örnek davranışlarından dolayı gönüllü olarak gelip kan bağışında bulunan personele teşekkür etti.

Gönüllü olarak kan bağışında bulunan müdürlük personellerinden Yılmaz Kılıç ise, sağlıklı her insanın yılda bir defa da olsa kan vermesi gerektiğini belirterek kan bağışı konusunda duyarlı olunmasını ve  bir gün hepimizin bu kana ihtiyacı olabileceğini söyledi.

Yapılan kan bağışının ardından Kızılay yetkilileri tarafından Bölge Müdürü M. Salih Çetiner'e ve müdürlük personellerine teşekkür edilerek bu sorumluluk gerektiren davranışın herkese örnek olunmasını istediler.