Orman Bölge Müdürlüğünün Başarılı Çalışmaları TRT'nin Belgeselinde Yer Aldı

Kısa bir süre önce Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Muhammed Salih Çetiner'in ilimiz ve bölgemizde yapmış olduğu başarılı ağaçlandırma çalışmaları TRT'nin belgeselinde yer aldı.

Orman Bölge Müdürlüğünün Başarılı Çalışmaları TRT'nin Belgeselinde Yer Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Muhammed Salih Çetiner’in ilimiz ve bölgemizde yapmış olduğu başarılı ağaçlandırma çalışmaları TRT’nin “Hayatını Ormanda Kazananlar” belgeselinde yer aldı.

Belgesel Çekimleri Beş Gün Sürdü

Orman Genel Müdürlüğü ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu arasında yapılan protokol kapsamında belgesel çekimi yapmak üzere Elazığ’a gelen TRT Belgesel Ekibi, 13-17 Haziran tarihleri arasında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaları belgesel haline getirdi.

Çekimler; Elazığ Merkez, Altınova Orman Fidanlığı, Hazar Orman Fidanlığı, Harput Karataş Erozyon Kontrol Sahası, Maden Dutpınarı Toprak Muhafaza ve Mera Islahı Sahası, Maden Gezin Erozyon ve Sel Kontrolü Sahaları, Malatya Pütürge Kökpınar Orman Fidanlığı, Tepehan Ormanları, Malatya Beydağı Ağaçlandırma Sahası ve Malatya Dilek Orman Fidanlığında yapıldı.

“Bizleri Ziyadesiyle Memnun Etmiştir”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner; “Gerek fidan üretimleri ve gerekse de ağaçlandırma, toprak muhafaza ve erozyon kontrolü çalışmaları ile gündemde olan Elazığ Orman Bölge Müdürlüğümüzün ulusal ölçekli olan ve Eylül-Ekim 2020 döneminde yayınlanacak belgesel çekimleri için tercih edilmiş olması, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.” dedi.