Palu Derneğinden Anlamlı Etkinlik

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, toplumun hafızasında önemli bir yer edinmiş, halkın gönlünde taht kurmuş, manevi ve siyasi kişiliklerini anma programlarını düzenlemeye devam ediyor.

Palu Derneğinden Anlamlı Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde ilçede bulunan muhtarlar ile STK başkanlarıyla beraber yapılan geniş katılımlı istişare toplantısının ardından önemli bir program daha faaliyete geçirilecek. 

Palu’da yetişip, büyüyen, toplumun hafızasında önemli yer tutan, ilmi, edebi ve siyasi kişilikleriyle hem Elazığ’da hem de ülke genelinde halkın sevgisini kazanan kişileri anma programlarını düzenlemeye devam ediyor.  Bu kapsamda yaptığı siyasi mücadelelerle, bölgenin ve ülkenin en önemli şahsiyetlerinden olan 5 dönem milletvekilliği, Bakanlık ve TBMM Başkanlığı yapmış olan rahmetli Ali Rıza Septioğlu’nu anma programı düzenleyecek.

"Merhum Ali Rıza Septioğlu'nu Anma Programı Düzenleyeceğiz"

Konuyla ilgili açıklama yapan Palu – Der Başkanı Fadıl Ülgen; “Dernek olarak yaptığımız faaliyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. İlçemizin değerlerine sahip çıkma adına ilmi, siyasi ve edebi kişilikleriyle gönüllerde taht tutmuş büyüklerimizin anılması, o değerlerimizin unutulmaması ve gelecek nesillerimize aktarılması için bir anma programı daha düzenliyoruz. Bu vesileyle Palu’da doğmuş, büyümüş ve ilçemizin yetiştirdiği önemli siyasetçi ve devlet adamı bir büyüğümüz olan rahmetli Ali Rıza Septioğlu’nu anma programı düzenleyeceğiz” dedi.

"Tüm Hemşehrilerimizi Bekliyoruz"

“Halka hizmet, hakka hizmettir” düsturuyla siyasette bulunduğu dönemlerde binlerce kişiyi iş, aş, ekmek sahibi yapan yalnız Palu’ya değil, Elazığ’a ve tüm Türkiye’ye önemli hizmetlerde bulunan gönül ve hizmet adamı, değerli büyüğümüz, eski milletvekilimiz, Devlet Bakanımız, Meclis Başkanımız, merhum Ali Rıza Septioğlu’nu vefatının 18. yıldönümünde rahmetle, saygıyla ve şükranla andıklarını belirten Başkan Ülgen; “Bu vesileyle 4 eylülde saat 11:00 ’da Palu’da mezarı başında düzenleyeceğimiz anma programına tüm hemşehrilerimizi ve rahmetlinin sevenlerini bekliyoruz” dedi. 

alı rıza septioğlu ile ilgili görsel sonucu