Palu'da, Başkanlar Mazbatasını Aldı

Elazığ'ın Palu ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanlığına seçilen Efrayim Ünalan ve Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ateş mazbatasını alarak görevine başladı.

Palu'da, Başkanlar Mazbatasını Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Belediye Başkanlığına AK Parti’den seçilen Efrayim Ünlan, Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ateş, beraberinde İlçe Teşkilatı, il, belediye encümenleri ve vatandaşlarla birlikte gittiği ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Ünalan ardından beraberindekilerle ilçe belediyesine geçti.

Belediye önünde edilen duadan sonra konuşan yeni başkan Efrayim Ünlan,"2-3 ay hep beraber bir seçim çalışması yürüttük, ama sizler hiç usanmadınız, yorulmadınız. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Palu küçük bir ilçedir. Bu saatten sonra bizlere oy veren vermeyen herkes bizlerin kardeşidir, başımızın tacıdır. Çünkü Palu’ya ne yakışıyorsa bizler onu yapmaya çalışacağız. Bizlerin bu saatten sonra herkese hizmet götürme zorunluluğumuz vardır. Biz ayrımcılık yapmayız. Çünkü rabbimiz ırkçılığı yasaklamıştır. Onun için bizler bu ayrımı yapmayacağız. Bizler sadece Palu’nun değil, tüm Türkiye’deki Palu’lu hemşerilerimizim başkanıyız, onlarında hizmetindeyiz. Bizler halkımıza amir değil, halkımıza köle olmaya gelmişiz. Biz sizlerin hizmetkarıyız ”dedi.

Öteyandan ilçeye bağlı Beyhan beldesinde Ak Parti’den tekrar belediye başkanlığına seçilen Hüseyin Ateş mazbatasını Palu Belediye Başkanı Efrayim Ünalan’la beraber aldı.