'Partimize Yoğun İlgi Var'

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Malatya'da yapılan sandık görevlileri eğitim programına katıldı.

'Partimize Yoğun İlgi Var'

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, partileri tarafından düzenlenen eğitim toplantılarına katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gül  Malatya’da yapılan sandık görevlileri eğitim programına katıldı.

Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Yeniden Refah Partisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede halkın tek alternatif olarak partilerini gördüklerini ifade etti.

"VATANDAŞLARIMIZ, PARTİMİZİ UMUT OLARAK GÖRÜYOR"
Partilerine her kesimden yoğun ilgi olduğuna vurgu yapan Gül, “Ülkemiz özellikle son yıllarda ciddi ekonomik, sosyal ve manevi sahada çöküş yaşıyor. Bunların çözümü konusunda mevcut iktidara güvenilmiyor. Buna karşın 6’lı masanın da sorunların üstesinden geleceğine dair bir güven ve inanç yok. Halkımız,  Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın çözüm önerilerini hem milli hem de uygulanabilir nitelikte görüyor. Bugüne kadar teşkilat eğitimleri ve temayül yoklamaları vesilesiyle ziyaret ettiğimiz hemen tüm illerimizde vatandaşımız Yeniden Refah Partisini ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı umut olarak görüyor. Şimdiden ifade edelim ki halkımızın bu güveni,  Yeniden Refah Partisini 2023 seçimlerinin sürpriz partisi yapacak ve ülkemizin sorunları bir bir çözülecektir” dedi.

'Partimize Yoğun İlgi Var'